T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GİRESUN / ŞEBİNKARAHİSAR - Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık Anadolu Lisesi

Projelerle İlgili Önemli Duyuru

Öğrencilerimizin her ders yılında en az 1 dersten yapmış oldukları proje hazırlama görevi ilgili duyuru.

Bilindiği gibi öğrencilerin istekleri doğrultusunda belirlenen bir konuda inceleme, araştırma ve yorum yapma; yeni bilgilere ulaşma, özgün düşünce üretme ve çıkarımlar sonucunda bir ürün ortaya koymak amacıyla ders öğretmeni rehberliğinde bireysel veya grup hâlinde yaptıkları çalışmalar proje olarak adlandırılmaktadır. 

Okulumuzda da Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği doğrultusunda her sene bütün öğrencilerimiz en az 1 dersten proje çalışması yapmaktadırlar. Bu doğrultuda öğrencilerin hangi dersten/derslerden proje hazırlayacakları sınıf rehber öğretmenleri tarafından okul yönetimine bildirilmektedir. 

Yukarıda belirtilen hususlara göre henüz Proje hazırlama görevi almamış olan öğrencilerimizin sınıf rehber öğretmenleriyle görüşerek proje hazırlama çalışmasına katılmaları gerekmektedir. Sınıf rehber öğretmenlerinin idaresinde proje hazırlama görevi üstlendikleri dersin öğretmeninin danışmanlığında ise proje konusu belirlenmelidir. Proje çalışmaları Nisan ayı içerisinde belirlenen tarihlerde tamamlanacaktır. 

Öğrencilerimizin proje çalışmalarında özgün çalışmalar yaparak eğitim-öğretim sürecine olumlu katkılar sağlamalarını beklemekteyiz. 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 06.04.2021 - Güncelleme: 06.04.2021 01:32 - Görüntülenme: 862
  Beğen | 1  kişi beğendi