GİRESUN / ŞEBİNKARAHİSAR - Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık Anadolu Lisesi

TEKIŞIK ANADOLU LİSESİ YARIŞMADAN YARIŞMAYA KOŞUYOR.

Türkiye Entelektüel Oyunları Bilgi Yarışması, Türkiye’nin ve dünyanın düşünce mirasından seçilen bir okuma listesini merkeze alan, Türkiye geneli lise öğrencileri bilgi seviyesi ve düşünme becerileri temelinde yarışacaktır. İki etaptan oluşan Oyunlarda, öncelikle liseler arası il çapında değerlendirmeler yapılacak, finale kalan takımlar ise Büyük Final için İstanbul’da buluşacaktır. Büyük Final’e katılmaya hak kazanan takımlar hem ilini hem okulunu temsil edecektir.Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık Anadolu Lisesi olarak bu yarışmaya katılarak entelektüellerimizi öncelikle il bazında ve ardından Türkiye genelinde tanıtmaktan onur ve gurur duyarız.Katılan öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Yayın: 09.02.2024 - Güncelleme: 09.02.2024 19:59 - Görüntülenme: 267