GİRESUN / ŞEBİNKARAHİSAR - Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık Anadolu Lisesi

Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık Anadolu Lisesi

BÜLBÜL MAH. FATİH CAD. OKUL NO: 3 ŞEBİNKARAHİSAR / GİRESUN
Vizyon
Okulumuz bilgi toplumunun ihtiyaç duyduğu donanımlı bireyler yetiştirmek noktasında yöre, bölge ve nihayetinde ülkesinde en saygın ve tercih edilen kurum olmak kararlılığındadır.
Misyon
Bölge ve yörenin insan kaynaklarını değerlendiren kendisi ve toplumuyla barışık, ülkeyi geliştirme anlayışı taşıyan bireyler yetiştirmektir.
Ders Başlama: 08.20 Öğle Arası: 12.20 - 13.20 Ders Bitiş : 15.30
Ulaşım yaya ve iç hatlar yoluyla yapılabilmektedir
Yerleşim Yeri
Aspasa semti, Toki karşısı, 28400, Şebinkarahisar/GİRESUN (Kurumumuz geçici tahsisle Şebinkarahisar İmam Hatip Lisesi´ne ait binaya taşınmış olup geçici süreliğine bir arada bulunduğumuz Şebinkarahisar İbni Sina MTAL iletişim bilgileri üzerinden kurumumuza ulaşabilirsiniz.)
İl merkezine 119 Km.
9. sınıf kontenjanı 68 öğrencidir.
Okulun Sınav Başarı Durumu
2018-2019 eğitim-öğretim yılı sonunda mezun olan 65 öğrencimizden 33´ü 2019 YKS sonuçlarına göre üniversitelere yerleşmiştir.
2017 üniversite yerleştirme oranı %72' dir.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda her eğitim-öğretim yılında Voleybol, Futbol, Masa Tenisi, Satranç Turnuvası gibi sportif etkinlikler düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler
Her sene düzenlediğimiz Şiir Yarışması, Münazara Yarışması dışında ilçemizde ilk kez 2018-2019 eğitim-öğretim yılında düzenlenen Eğitim Şenliği´ne de ÖHH TEKIŞIK Anadolu Lisesi olarak etkin bir katılım sağladık.